Pàgines

Visites

Busca!

dimarts, 24 de gener del 2012

Grans pel·lícules

He vist moltes pel·lícules. La majoria m'han agradat. No sóc cap crític i res, però m'agradaria
comparar una pel·lícula amb una altra: Saw i Slumdog Millonaire.
Ignorants que pensarant que pel propi fet de ser Saw més coneguda diuen que és millor. No saben el que diuen. Slumdog Millonaire són valors. Una pel·lícula dirigida per Danny Boyle en la que es narra la vida d'un petit nen que es cria en un dels països més marginats: la Índia. Aquest noi té una vida injusta i plenade barbaritats la qual es veurà recompensada quan, de gran, decideix concursar en el programa "Who wont to be millonaire", un programa
de televisió. Allà demostra que, com ell diu al final, està escrit, és el seu destí.
D'altra banda, Saw, que en total sumen ja set largumetratges, té a veure amb la posada de trampes d'una espècie de ninot a persones que no estimen la seva vida. Les escenes són realment fastigoses, pel meu gust, i no crec que tingui gens de sentit que algú es talli e l braç per no morir esclafat per un aparell. 
Sé que són diferents tipus de pel·lícules i diferents tipues d'estils, però Saw no té Òscars i Slumdog Millonaire en té 8, entre elles millor director, millor pel·lícula, millor guió i millor actor.

Aquí un deixo una llista amb grans pel·lícules que crec que poden aportar valors:
-En busca de la felicidad
-127 horas
-Ahora o nunca
-La vida es bella
-Oliver Twist
-Big Fish (aquesta aporta coneixement i maneres de veure la vida, és de l'autor de "Eduardo manostijeras")

2 comentaris:

  1. Creo que "Saw" juega con situaciones extremas e irreales de la vida basadas en el tratamiento del miedo. Slumdog M es la visa misma, de millones de personas de estos países que tú llamas marginales. Para mí, la única persona que no se ajusta a la realidad es el propio protagonista. Representa el "sueño" inalcanzable de la mayoría.
    Estupendo que trabajes diferentes temas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias A. F.!! Lo cierto es que son diferentes películas con diferentes puntos de vista de sus creadores en relación a la vida, y cada uno opina una cosa o otra.

      Elimina