Pàgines

Visites

Busca!

diumenge, 15 d’abril del 2012

100 anys de d'increïble i veritable història

Feia dotze hores ara fa cent anys que el vaixell Carpathia rescatava els 706 passatgers que van embarcar als bots salvavides del Titanic.
Banyera del camarot del capità Smith, al fons de l'oceà
Tothom coneix aquesta història, així que no té gaire sentit començar a explicar i explicar dades sobre aquest fet. M'he informat molt sobre el tema a wikipedia, documentals, programes de ràdio, imatges, blogs... i com que sé que a ningú li fa mandra veure unes imatges, un deixo un link d'un blog on hi ha gran quantitat d'imatges d'aquest maravellós tresor que ara resideix al fons de l'Atlàntic. http://www.rafaelcastillejo.com/titanic.html
100 anys de l'enfonsament del Titanic. El bonic de tot això és que mai s'oblidarà ni desapareixerà aquesta part de la història de la humanitat, s'anirà transmetent generació en generació.
I amb això n'hi ha prou.

1 comentari:

  1. Al museu del Titanic de Bcn no es poden treure fotografies. Mira a veure si es poden comprar les entrades per Internet i anem segurs de no arribar i trobar-nos sense. Potser un dia entre setmana i podem anar, ja veus que no puc ni administrar el meu propi blog TT. És molt cru!

    ResponElimina